CALENDARI

INFORMACIÓ

El termini de matrícula finalitza el 30 de juny de 2023. Passada aquesta data, contacte directament per a consultar si hi haguera places disponibles.

Per a formalitzar la inscripció ha d’emplenar i enviar el formulari d’inscripció.

Una vegada enviat es comunicarà a l’interessat per email la seua acceptació, se li facilitarà l’import total amb les opcions seleccionades i se li facilitarà la informació necessària per a l’abonament de la matrícula. A partir del pagament de les corresponents taxes, i sempre que es reunisquen els requisits mínims exigits pel professorat, la coordinació acadèmica del curs contactarà amb l’alumne per a indicar-li en cada cas, els materials a treballar durant el curs i remetre-li la informació necessària. Fins que l’alumne no realitze el pagament ni la seua plaça ni les opcions seleccionades estaran reservades. Cada professor detallarà als alumnes acceptats, si així ho considera, les característiques, continguts i material del curs. 

Els alumnes seran admesos per rigorós ordre d’abonament de matrícula fins a completar les places oferides. La matrícula en el curs permet als alumnes participar en totes les activitats del curs: classes, conferències, concerts, Med_ren jamsessions. 

L’afinació general del curs és A=440.

És necessari que cada alumne porte el seu propi faristol per a les classes i roba negra per al concert final de curs.

Es disposarà d’un limitat nombre d’instruments de cadascuna de les especialitats per a aquells alumnes que el sol·liciten amb antelació.

Els alumnes i les alumnes dels conservatoris superiors de música pertanyents a l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV) que realitzen el curs podran sol·licitar el reconeixement d’1 crèdit ECTS com a assignatura optativa.

Els alumnes poden optar a l’allotjament en l’«Escola Llar’’ per 35€ per persona.

L’Escola Llar és l’edifici on s’allotja durant el curs escolar l’alumnat d’educació primària i secundària que prové de municipis on no arriben les rutes del transport escolar. Disposa d’habitacions amb lliteres de 6/8 llits, banys compartits, llençols però no tovalloles, no té servei de cuina al mes de juliol i no tanca durant el curs.

Per a gestionar un altre allotjament a Morella contactar amb Cases de Morella, que facilitarà tota la informació sobre apartaments, hotels, hostals, cases rurals etc. Telèfon 964 173 117 / Correu electrònic cise@morella.net

AUTOBUS VALENCIA-MORELLA-VALENCIA
Preu: 40€

Eixida dia 20 juliol
13:30 Desde porta Expohotel (Valencia)
Vore en mapa

Tornada dia 28 juliol
10:00 Desde parada bus Porta de San Miquel (Morella)
Vore en mapa

El curs ofereix servei d’autobús València – Morella – València (Sol·licitant-ho en el formulari de matrícula).

La N-232 és l’eix de comunicació de Morella amb Saragossa i Logronyo. Així mateix, aquesta carretera connecta Morella amb les destinacions turístiques valencianes del litoral, amb l’Autopista del Mediterrani (AP-7) i amb la carretera N-340. Des de Castelló, també es pot accedir a la ciutat per la C-238 que enllaça posteriorment amb la N-232 en direcció a Morella. Els aeroports de València, Saragossa i Reus es troben tots a uns 175-180 km. de Morella. Existeix un servei d’autobusos que comunica amb Castelló, Vinaròs, Peníscola així com altres poblacions turístiques del litoral.

Línies regulars d’autobusos: Actuacions Mediterrani. Telèfon: 964 22 05 36.
Si s’accedeix en vehicle propi es recomana anunciar-ho en blablacar.es